Kilpailut

WCRC Mini-Moto Eura 16.-17.5.2015

West Coast Racing Club ry

Moikka kaikille.

Kauden 2. Minimotojen osakilpailu ajettiin menneenä viikonloppuna Euran FK radalla, West Coast Racing Clubin toimiessa isäntänä.

Lauantain aikana ajettiin harjoitus ajoja ja osallistujina oli lähes kaikki kilpailuun ilmoittautuneista. Valitettavasti päivän aikana tuli myös pari konerikkoa mutta muiden kuskien avustuksella kaikki saatiin kuntoon sunnuntain kilpailupäiväksi ja kaikki pääsivät ”viivalle”.

Sunnuntain kilpailut aloitettiin klo 12.00 aika-ajo harjoituksilla ja itse kilpailut käytiin loppu päivän aikana. Kilpailulähtöjä oli kaikissa luokissa 2 kappaletta ja hyviä kilpailuja nähtiinkin. Hieno oli seurata junioreiden kisailua ja varikolla tapahtunutta yhteiseloa. Kaikki toistensa kavereita ja radalla toisiaan kunnioittavaa ajoa. Minimoto junior luokassa oli myös uusia kilpailijoita, mikä aina lämmittää mieltä. Myös MiniGP luokkaan on saatu uusia kuskeja ja luokka on edelleen erittäin suosittu. Suurin kilpailijamäärä osallistui uuteen Minisupermoto STOCK luokkaan, jossa kaikilla kilpailijoilla on samanlaiset kilpailulaitteet. Tämä 13-vuotiaista ylöspäin suunnattu luokka on juuri sellainen, jota henkilökohtaisesti olet kaivannut, sillä kustannustaso on erittäin kukkaro ystävällinen ja kaikki ovat samalla viivalla kaluston suhteen. Kaikki 24 pyörää, jotka suomeen tuli ensimmäisessä kuormassa, myytiin samantien ja ostajista 15 osallistui jo kilpailuun. Toivottavasti kilpailijoiden määrä vielä kasvaa ja mukaan saadaan myös ”mopo” ikäisiä kavereita mukavan ja vauhdikkaan lajin pariin.

WCRC:n kuskeista menestykseimmät kuskit tällä kertaa olivat Kenny Koskinen MiniGP luokassa, ja Niko Mäkinen Minisupermoto STOCK luokassa. Molemmat ”pojat” ajoivat päivän yhteistuloksissa hopealle luokissaan.

Tässä linkki sunnuntaipäivän tuloksiin, joista löytyy kuskien tiedot ja sijoitukset: https://www.race-monitor.com/Results/Race/28807

Kiitos kaikille osallistujille; niin kilpalijoille, heidän vanhemmilleen, mekaanikoilleen ja tietysti talkoo porukalle, jotka osaltaan kilpailun toteutumisen mahdollistivat.

Toivotaan, että saadaan taas viimeistään ensi vuonna jatkoa tähän mukavaan kilpailuun.

Terkuin vauhdikkain,

Mika Mäkinen, WCRC, kilpailunjohtaja / pj