Kilpailut

SM kisojen videointi 2011

West Coast Racing Club ry

MP Maailma ja Suomen Moottoriliitto ovat allekirjoittaneet sopimuksen kauden 2011 road racingin SM-sarjan videointioikeuksista. MP Maailma tulee näyttämään kilpailukoosteet kaikista tulevan kauden road racingin SM-osakilpailuista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä nyt tehtyyn sopimukseen Suomen Moottoriliiton kanssa. Tämä mahdollistaa meille videomateriaalin tuotannon road racingin SM-sarjasta ja samalla pystymme omalta osaltamme kantamaan kortemme kekoon road racingin näkyvyyden lisäämisessä, MP Maailman päätoimittaja Markus Ström iloitsee.

Myös Suomen Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist näkee syntyneen sopimuksen erittäin positiivisena.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuun sopimukseen, sillä moottoripyörälajien laaja näkyminen on meidän molempien yhteinen intressi, kiteyttää Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist.

Ljungqvist näkee sopimuksessa paljon hyvää myös Moottoriliiton kehittymisen kannalta.

– Sopimus takaa, että mm. road racingistä kiinnostuneet katsojat saavat nähtäväkseen videoita, jotka tekevät oikeutta vauhdikkaille lajeillemme. Pyrkimyksenämme on, että tulevaisuudessa kilpailuvideoita tuotetaan kauden ympäri mahdollisimman monessa lajissa – ja eri kanavien välityksellä.

– Yhteistyö MP Maailma.fi:n kanssa täyttää videointioikeuksille asettamamme laatukriteerit, sillä kilpailuvideot ovat sivustolla, jolla on jo hyvin vankka ja lajeille vihkiytynyt katsojakunta. Koko yhteistyösopimus on kaikin puolin myös historiallinen, sillä emme ole koskaan aiemmin myöntäneet näin laajoja videointioikeuksia liiton ulkopuoliselle taholle.

MP Maailman tuottamat road racingin kisavideot ovat veloituksetta kaikkien MP Maailman tilaajien nähtävissä verkkopalvelun kautta.