Kilpailut

Scandinavian Open Alastaro ajettu

West Coast Racing Club ry

Scandinavian Open 2011viikonloppu Alastaron moottoriradalla on saatu päätökseen ja on aika kiittää kaikkia mukana olleita.

Viikonloppu sujui loistavan sään hemmotellessa meitä kaikkia ja vaikka muutamia koviakin nurin menoja sattui, vältyttiin vakavilta loukkaantumisilta.

Joskus tosiaan tuntuu siltä, että heti kun aurinko nousee taivaalle, pikkasen ylemmäs kuin normaalisti, kilpailijoiden mielentilan valtaa 120% luottamus omaan ajamiseen ja vauhdit nousevat huimasti. Ja kun vauhti kasvaa, kasvaa myös nuriajon mahdollisuus.

Joka tapauksessa näimme hienot kisat kokonaisuudessaan. Oli kilpailijoita, yleisöä ja nyt myös ensi kertaa pikkasen enemmän näytteille asettajia. Ja ilolla seurasimme myös VIP vieraiden lisääntynyttä kävijämäärää, kiitos siitä kaikille tilaisuuksia järjestäneille ja heidän taustajoukoilleen.

Läpileikkauksena toteaisin kilpailuiden sujuneen erinomaisesti. Aikataulu oli koko ajan hallinnassa, eikä kaatumiset ja ”romujen” pois kuljetukset vieneet liikaa aikaa. Siitä suuri kiitos ”mönkkäri” miehille, jotka hoitivat tonttinsa enemmän kuin hyvin ja tietysti kiitos myös kilpailun johtajistolle mahtavasta organisaatio-/yhteistyökyvystä.

Kiitoksen ansaitsevat kyllä kaikki, jotka toiminnallaan varmistivat kilpailuviikonlopun onnistuneen läpiviemisen, niin CLUBilaiset kuin muutkin talkoolaiset.

KIITOS KAILLE ja toivottavasti tavataan 2012 samoissa merkeissä.

Kaikki kilpailuviikonlopun tulokset ovat luettavissa osoitteessa:

http://rrtuloksia.suntuubi.com/?cat=1156

Scandinavian Open sarjan tulokset ja pistetilanteet:

http://www.scandinavianopen.nu/results.aspx

 

 

Mika Mäkinen

West Coast Racing Club ry

puheenjohtaja