Kilpailut

Kemoran Circuit Racing SM- / Legends mestaruus sarjan 2. osakilpailu ajettu

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS KeMoRan kisatapahtumassa mukana olleille: talkoolaisille, kilpailun toimihenkilöille, kilpailijoille, mekaanikoille, sekä tietysti yleisölle, jotka olivat tulleet katsomoon ja varikolle seuraamaan kisoja.

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. Erityis KIITOS jälleen Jyri Ahoselle radan huollosta ja rata-alueen kunnossa pidosta, tunteja säästämättä. Rata-alueella puitteet olivat kunnossa ja palvelivat katsojia, kisailijoita ja järjestäjiä erinomaisesti.

Toimitsijoita oli todella pieni määrä mutta hyvin saatiin kilpailuviikonloppu vietyä läp, vaikka kelit hieman haastelliset olvatkin. Ja yhteistyö MOMO Racing Teamin / LEGENDS Finlandin kanssa sujui . Vielä kerran KIITOS…

Kilpailuviikonlopun tulokset löytyy TÄÄLTÄ

Pistetilanteet Kemoran osakilpailun jälkeen MP luokat (SM luokat) TÄÄLTÄ / LEGENDS TÄÄLTÄ

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ja LEGENDS luokan ystäville, talkoolaisille, sekä kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa kesän jatkoa ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin. Kilpailukausi jatkuu Alastaron moottoriradalla 30.-31.7 ajettavalla, kauden 3. osakilpailulla, jossa kaikki MP luokat, sekä LEGENDS autot jälleen mukana.

TERVETULOA KISOIHIN

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja