Kilpailut

Finnish Superbike Alastaro 2018 ajettu

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS Finnish Superbike Alastaron 2018 järjestelyissä mukana olleille: talkoolaisille, kilpailun toimihenkilöille, kilpailijoille, mekaanikoille, sekä tietysti yleisölle, jota oli paikanpäällä REILUSTI enemmän kuin viime vuonna..

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. Erityis KIITOS jälleen Alastaro Circuitin Tupalan Terolle rata-alueen loistavasta kunnosta ja ”nippeli” asioiden hoitamisista. Tero ja Hannes hoitivat ”tonttinsa” aivan loistavasti ja Teron tekemät uudistukset rata-alueella olivat loistavat ja palvelivat kisailijoita ja järjestäjiä erinomaisesti.

Toimitsijoita oli juuri sopiva määrä ja yhteistyö sujui jälleen mallikkaasti. Vielä kerran KIITOS…

KIOSKIN pitäjille kanssa erikoisen suuret kiitokset, se oli loisto homma jälleen ja Arjalle ja Riitalle erityiskiitos.

Arpaonni suosi muutamia kisoihin osallistuneita; talkoolaisia, kutsuvieraita, katselijoita ja Facebook arvontaan osallistuneita. Heille tarjottiin kyyti Vesa Kallion (Kallio Racing) 2-.paikkaisella kisapelillä ja jutuista päätelleen hommasta tykättiin.

Mukana oli viime vuoden tapaan jo ”perinteinen” kokoontumisajo ja motokirppis jja sinnekin osallistui ennätysmäärä kisavieraita, KIITOS myös siitä, etenkin Euran Matkamotoristeille järjestelyistä.

Kilpailulähdöt olivat hyviä ja yhdistetyt lähdötkin toimivat ihan suunnitellusti. Kuskeja oli hyvä määrä lähdöissä.

Kilpailuviikonlopun tulokset

– Lauantai aika-ajot: Alastaro_la_aikaajo_virallinen

– Lauantai kilpailut: Alastaro_la_kisat_virallinen

– Sunnuntai warm up: Alastaro_su_warmup_virallinen

– Sunnuntai kilpailut: Alastaro_su_kisat_virallinen

 

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville, talkoolaisille, sekä kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa loppukesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin,

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja