Kilpailut

Finnish Superbike Alastaro 2015 ”Pulkassa”

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS Finnish Superbike Alastaron 2015 järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille, kilpailun toimihenkilöille, kilpailijoille, mekaanikoille, sekä tietysti yleisölle jota tänä vuonna iloksemme oli enemmän kuin vuonna 2014.

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. Erityis KIITOS jälleen Alastaro Circuitin Tupalan Terolle rata-alueen loistavasta kunnosta ja ”nippeli” asioiden hoitamisista.

Viikonloppu perjantain harjoituspäivineen oli jälleen raskas urakka tehtäväksi mutta hienosti selvittiin, tällä kertaa myös säiden haltija oli samaa mieltä meidän kanssa. Toimitsijoita oli loistava määrä ja yhteistyö sujui mallikkaasti. Kisat sujuivat kommelluksitta ja aikataulussa pysyttiin myös kiitettävästi.

Arpaonni suosi muutamia kisoihin osallistuneita; talkoolaisia ja katselijoita. Heille tarjottiin kyyti Vesan 1000cc 2-paikkaisella Suzukilla ja tuntui siltä, että he kaikki nauttivat siitä. Myös Artiolan Make järjesti elämyksen 2:lle halukkaalle, järjestäen kyydityksen heille.

Kilpailulähdöt olivat hyviä ja  yhdistetyt lähdötkin toimivat ihan suunnitellusti, eikä ”kolareita” edelleenkään nähty ennakko peloista huolimatta.

Mestaruuksien ratkaisut jäävät viimeisten 2 osakilpailun varaan, joka ajetaan Parnu Ringillä, Virossa ensi viikonloppuna IMK isäntänä ja Virtasalmen Motoparkissa 5.-6.9, HelRC:n toimiessa kisaisäntänä. Kaikki siis paikanpäälle katsomaan ratkaisuja.

Tulokset löytyvät täältä: http://www.srra.fi/content/fi/1/589/Tulokset.html

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville, talkoolaisille, sekä kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa loppukesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin,

 

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja