Kilpailut

Finnish Superbike Alastaro 2021 maalissa…

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS Finnish Superbike Alastaron 2021 kisatapahtumassa mukana olleille: talkoolaisille, kilpailun toimihenkilöille, kilpailijoille, mekaanikoille, sekä tietysti yleisölle, jota oli paikanpäällä HIENO MÄÄRÄ sääennusteista huolimatta. Lauantaina ylävarikon parkkipaikat täyttyivät niin moottoripyöristä, kuin autoistakin ja jouduimme jopa ottamaan vara-alueet käyttöön… Oli mahtavaa seurata letkana saapuvien katsojien virtaa ja eloisaa varikkoelämää.

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. Erityis KIITOS jälleen Alastaro Circuitin Tupalan Terolle rata-alueen loistavasta kunnosta ja ”nippeli” asioiden hoitamisista. Hannes ansaitsee kyllä jonkun positiivisuus mitalin, aina iloinen ja nauravainen Hannes hoiti kaikki asiat kyllä 110% toimeliaisuudella ja ystävyydellä. Rata-alueella puitteet olivat loistavat ja palvelivat katsojia, kisailijoita ja järjestäjiä erinomaisesti.

Toimitsijoita oli loistava määrä ja yhteistyö sujui jälleen mallikkaasti. Vielä kerran KIITOS…

Kilpailuviikonlopun tulokset löytyy täältä

Pistetilanteet Alastaron osakilpailun jälkeen löytyy täältä

Tulokset on päivitetty 6.8.2021 SSP300 luokan tuloksien korjauksilla, kun epähuomiossa FIN Supersport 300 luokan tuloksiin oli huomioitu Virolaisia kilpailijoita, jotka kuitenkaan eivät ajaneet Suomen rengassäännön mukaisilla MICHELIN renkailla. Pyydämme ANTEEKSI tapahtunutta erehdystä.

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville, talkoolaisille, sekä kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa loppukesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin. Kilpailukausi jatkuu Borniaringillä, Jurvassa 14.-15.8 ajettavalla osakilpailulla.

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja