Kilpailut

Finnish Superbike 2017 Alastaro ajettu

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS Finnish Superbike Alastaron 2017 järjestelyissä mukana olleille: talkoolaisille, kilpailun toimihenkilöille, kilpailijoille, mekaanikoille, sekä tietysti yleisölle.

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. Erityis KIITOS jälleen Alastaro Circuitin Tupalan Terolle rata-alueen loistavasta kunnosta ja ”nippeli” asioiden hoitamisista. Tero ja Hannes hoitivat ”tonttinsa” aivan loistavasti ja Teron kehittelemien menetelmien ansiosta kisat jatkuivat huolimatta harmittavista tapahtumista.

Viikonloppu perjantain harjoituspäivineen oli jälleen raskas urakka tehtäväksi mutta hienosti selvittiin, vaikka tällä kertaa säiden haltija todella koetteli järjestelyjä ja varmaan kilpailijoitakin.

Toimitsijoita oli hyvä määrä ja yhteistyö sujui mallikkaasti. Kisat sujuivat suhteellisen hyvin takaiskuista huolimatta ja toimitsijoiden hermot kestivät vaikka päivät venyivät pitkiksi. Loukkaantumisiltakaan ei vältytty mutta toivotaan pikaista paranemista kaikille kisaviikonlopun aikana loukkaantuneille.

KIOSKIN pitäjille kanssa erikoisen suuret kiitokset, se oli loisto homma.

Kilpailujen tulokset löytyy täältä: Tulokset RR SM Alastaro 5.-6.8.2017

Arpaonni suosi muutamia kisoihin osallistuneita; talkoolaisia, kutsuvieraita, katselijoita ja Facebook arvontaan osallistuneita. Heille tarjottiin kyyti Artiolan Maken ja sivuvaunu porukoiden järjestämässä kyyditys tilaisuudessa kumpanakin päivänä. ISO KIITOS tästä Makelle ja porukoille ja ANTEEKSI, että force majoire tapahtuman vuoksi jouduttiin keskeytynyt kakkoslähtö jättämään ajamatta mutta näin on vaan joskus toimittava.

Mukana oli viime vuoden tapaan kokoontumisajo ja motokirppis ja koska yrityksistä huolimatta tämä ei porukkaa kiinnosta niin tämä kokeilu oli varmaan tässä…koitetaan ensi vuonna taas jotain uutta.

Kilpailulähdöt olivat hyviä ja yhdistetyt lähdötkin toimivat ihan suunnitellusti. Kuskeja oli hyvä määrä lähdöissä.

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville, talkoolaisille, sekä kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa loppukesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin,

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja

TykkääNäytä lisää reaktioita

Kommentoi