Kilpailut

Circuit Racing 3. SM / Viron mestaruus / Legends mestaruus-osakilpailu alastaro 2022

West Coast Racing Club ry

FINNISH SUPERBIKE Alastaro 2022 Circuit Racing SM- / VIROn mestaruus- / LEGENDS osakilpailut ajetaan 30.7-31.7 viikonloppuna Alastaron moottoriradalla.

Kilpailulähdöt ajetaan sekä lauantaina, että sunnuntaina. Tapahtuma-alueen portit / lipunmyynti aukeaa klo 8.00 molempina päivinä. Muina aikoina sisäänpääsy vain kilpailijoille / tiimin jäsenille / toimitsijoille.

Mukana kaikki Circuit Racing (RR) luokat, LEGENDS autoluokat, sekä MP-kilpailijoita myös Virosta…

Kilpailu ajetaan Suomen / Viron mestaruuskilpailuna ratamoottoripyöräilyn osalta LEGENDSien osalta mestaruussarjan osakilpailuna.

WCRC:n kuskit ovat vieneet useat kärkipaikat kauden kahdessa aikaisemmassa kilpailussa ja Alastaroon tultaessa WCRC:n kuskeilla on vahva ote SM-luokkien sarjataulukoissa.

Superstock 600 luokkaa johtaa Niko Lehtiranta , Tuomas Kesti 2., Matias Kesti 4. ja Jesse Maikola 8.

Superbike luokkaa johtaa Niko Mäkinen ja Jarno Koitto on 4.

Supersport 300 luokassa Alexandr Kyriakou on 7. sijalla.

Valitettavasti kansallisista luokista ei ole tällä hetkellä saatavana sarjatilanteita… toivotaan, että sellaiset saadaan ja voidaan päivittää tänne piakkoin.

LEGENDS sarjatilanteet löytyy TÄÄLTÄ

CIRCUIT RACING KILPAILIJA ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ. KILPAILUKUTSU löytyy TÄÄLTÄ

LEGENDS kilpailija ilmottautuminen löytyy TÄÄLTÄ. KILPAILUKUTSU löytyy TÄÄLTÄ

Mukaan on tulossa ennakkotietojen mukaan kauden ennätysmäärä osallistujia. Moottoripyöriä kilpailuun on ilmoittutunut yhteensä noin 130 kilpailijaa ja LEGENDS autoja yli 60 kilpailijaa eri luokkiin.

Ilmoittautuneet / viikonlopun aikataulut löytyy KÄSIOHJELMASTA, jonka voit ladata TÄÄLTÄ

LIVE TIMING ja tulokset löytyy TÄÄLTÄ

Pääsyliput portilta 20,00 €, joka on voimassa koko viikonlopun. Alle 12 vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. Ennakkoliput lippu.fi myynnissä 11.7 – 30.7 klo 08.00 saakka, tämän jälkeen pääsyliput myydään portilta.

MEDIAn edustajia pyydetään ilmoittautumaan kilpailusihteeri Outi Kalliomäki, yhteystiedot löytyy TÄÄLTÄ

VIP liput (oma katettu katsomo / ravintola / baari) maittavine tarjoiluineen 80,00 € / pv tai 150,00 € 2 pv. Tiedustelut / tilaukset info(@)wcrc.fi. VIP lippuja rajoitettu määrä (20 kpl per pv), eli pidä kiirettä… LOPPUUNMYYTY, kiitos kiinnostuksesta.

TIETOJA TOIMITSIJAKSI HALUAVILLE

Kaikki ovat tervetulleita “talkoisiin” ja tehtävän kuvia on lukuisia… varaa viikonlopuksi laatuaikaa ja tule viettämään sitä kanssamme Alastaron moottoriradalle ja lähimaaston “luxus” majoituksiin. Lauantai illalla perinteen mukaan toimitsijoiden illanvietto maukkain eväin…

TOIMITSIJA ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ

TERVETULOA MUKAAN

West Coast Racing Club / MOMO Racing Team / Legends Cars Finland