Kilpailut

Circuit Racing 3. SM / Viron mestaruus / Legends mestaruus-osakilpailu Alastaro 2022 maalissa…

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS Finnish Superbike / LEGENDS Alastaron 2022 kisatapahtumassa mukana olleille: talkoolaisille, kilpailun toimihenkilöille, kilpailijoille, mekaanikoille, sekä tietysti yleisölle, jota oli paikanpäällä HIENO MÄÄRÄ. Lauantaina ja sunnuntaina ylävarikon parkkipaikat täyttyivät niin moottoripyöristä, kuin autoistakin ja jouduimme jopa ottamaan vara-alueet käyttöön… Oli mahtavaa seurata letkana saapuvien katsojien virtaa ja eloisaa varikkoelämää.

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. KIITOS jälleen Alastaro Circuitin Tupalan Terolle rata-alueen loistavasta kunnosta ja asioiden hoitamisista myös kilpailuiden aikana.

Toimitsijoita oli loistava määrä ja yhteistyö sujui jälleen mallikkaasti. Vielä kerran KIITOS…Kilpailuviikonlopun tulokset löytyy TÄÄLTÄ

Pistetilanteet SM + kansalliset luokat, Alastaron osakilpailun jälkeen löytyy TÄÄLTÄ

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville, LEGENDS yhteisölle, talkoolaisille, sekä Circuit Racing kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa loppukesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin.

Kilpailukausi jatkuu Borniaringillä, Jurvassa 20.-21.8 ajettavalla kauden 202 osakilpailulla.Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja