Kilpailut

Circuit Racing 2. SM / Legends mestaruus osakilpailu Kemora 2022

West Coast Racing Club ry

FINNISH SUPERBIKE KEMORA  2022 SM / LEGENDS mestaruus osakilpailut ajetaan 18.-19.6 Kemoran moottoriradalla.

Tulossa vauhdikas ja tapahtumarikas viikonloppu Kemoran moottoriradalle. Pienen tauon jälkeen Circuit Racing SM-sarja ja LEGENDS autot palaavat vauhdikkaalle radalle, pohjanmaalle.

Kilpailulähdöt ajetaan sekä lauantaina, että sunnuntaina. Tapahtuma-alueen portit / lipunmyynti aukeaa klo 8.00 molempina päivinä. Muina aikoina sisäänpääsy vain kilpailijoille / tiimin jäsenille / toimitsijoille.

Aika-ajot lauantaina klo 09.00 alkaen ja kilpailut lauantaina klo 11.50 alkaen. Sunnuntaina kilpailulähdöt klo 12.50 alkaen.

Kilpailu ajetaan Suomen mestaruus- / kansallisena kilpailuna MP luokkien osalta ja mestaruussarjana LEGENDS autojen osalta. Mukaan on tulossa kaikki huippukuskit niin MP, kuin Legends sarjoista.

Vauhtia ja toimintaa riittää koko viikonlopuksi.

Kilpailukutsu löytyy täältä

Kilpailuun ilmoittautuminen (MP kuskien) löytyy täältä . Muista maksaa myös perjantain harjoituspäivämaksu ennakkoon motin kautta.

Jälki-ilmoittautuneita otetaan vastaan Pe 17.6 klo 09.00 saakka kilpailutoimistossa. Tämän jälkeen ilmoittautuminen ei enää onnistu.

Kilpailuviikonlopun alustava YLEISÖ aikataulu löytyy täältä ja KILPAILIJOIDEN aikataulu täältä (päivitetty 15.6.2022)

Käsiohjelma / osallistujalistat

Ilmoittautuneiden lista löytyy täältä (ennakkoon ilmoittautuneet julkaistaan Ti 14.6)

TULOKSET / LIVESEURANTA

Pääsyliput (vain portilta) 20,00 €, joka on voimassa koko viikonlopun. Alle 12 vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. Varaa käteistä mukaan, kiitos.

Kauden avauskilpailun tulokset Motoparkista 28.-29.5.2022 löytyy täältä

Kauden 2022 pistetilanteet (SM-luokat) löytyy täältä

TOIMITSIJA ilmoittautumista ei tähän kilpailuun ole, hoidamme tarvittavat järjestelyt muulla kuin totutulla tavalla ja lähestymme tarvittavia toimitsijoita suoraan henkilökohtaisesti. KIITOS jo etukäteen mukaan ilmoittautuneille…

TERVETULOA SEURAAMAAN TAPAHTUMARIKASTA JA VAUHDIKASTA VIIKONLOPPUA

West Coast Racing Club / MOMO Racing Team