Kilpailut

Alastaron 2014 kisasta iso kiitos kaikille

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille, kilpailijoille, sekä tietysti yleisölle jota tänä vuonna iloksemme oli reilusti enemmän kuin vuonna 2013.

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. Erityis KIITOS Alastaro Circuitin Tupalan Terolle rata-alueen loistavasta kunnosta ja ”nippeli” asioiden hoitamisista.

Viikonloppu perjantain harjoituspäivineen oli jälleen raskas urakka tehtäväksi mutta hienosti selvittiin, tällä kertaa j0pa säiden haltija oli lähes samaa mieltä meidän kanssa. Toimitsijoita oli hyvä määrä ja yhteistyö sujui mallikkaasti. Pieniä aikataulu muutoksia sade aiheutti lauantaina mutta sunnuntai meni loistavasti.

Kuluneen viikonlopun ajaksi saimme vieraan Espanjasta, Maria Alonson. Maria toimii Team Stratoksen sopimusasioiden hoitajana ja hän halusi ehdottomasti tutustua suomalaiseen kilpailu järjestelmään paikan päällä. Ainakin kommenteista ja ilmeistä päätellen, Maria nautti suuresti reissustaan. Kallion Vesan tarjoama ”kyyti” kruunasi viikonlopun, eikä ylistys sanoille tullut loppua. Mamolan kyydissäkin ollut Maria sanoi rehellisesti, että Vesan kyyditys oli aivan toista luokkaa ja se jarrutus…

Arpaonni suosi myös muutamia muita kisoihin osallistuneita, talkoolaisia ja katselijoita. Heille tarjottiin myös kyyti Vesan mukana ja tuntui siltä, että he kaikki nauttivat siitä. Kuvia kyyditus tapahtumasta löytyy täältä: https://www.dropbox.com/sh/oqp1ady8ecgp04w/AABPSdYPOQwI8V6hlVpN3H5wa. Kiitos Asserille kameran käytöstä.

Kilpailulähdöt olivat hyviä ja uusien järjestelyjen mukaan ajetut yhdistetyt lähdötkin toimivat ihan suunnitellusti, eikä ”kolareita” nähty ennakko peloista huolimatta.

Mestaruuksien ratkaisut jäävät viimeisen osakilpailun varaan, joka ajetaan Virtasalmen Motoparkissa 23.-24.8, IMK:n toimiessa kisaisäntänä. Kaikki siis paikanpäälle katsomaan ratkaisuja.

Tulokset löytyvät täältä: http://www.srra.fi/content/fi/1/589/Tulokset.html

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville, talkoolaisille, sekä kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa loppukesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin,

 

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja