Kilpailut

Alastaro ajettu, kiitos ja anteeksi

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille, kilpailijoille, sekä tietysti yleisölle ja kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella.

Viikonloppu torstain ja perjantain harjoituspäivineen oli raskas urakka tehtäväksi mutta hienosti selvittiin, vaikkakin säiden haltija olikin vahvasti eri mieltä kanssamme, järjestäen välillä hieman liiankin kosteat olosuhteet.

Olemme saaneet jonkin verran palautetta kilpailun aikataulun muuttamisesta sunnuntaille, osa negatiivista ja osa positiivista. Mielestämme Teimme järkiratkaisun, sillä ainoana ajatuksena oli läpi viedä kisat ilman suuria sateita, joita siis lauantaina ennustettiin alueelle.

Valitettavasti tämäkään muutos ei riittänyt, vaan jouduimme sateen ”runtelemaksi” iltapäivällä ja aikataulu venyi lukuisten kaatumisten ja niistä seuranneiden lieve ilmiöiden takia. Mutta kaikki luokat ajatettiin ja pisteet jaettiin…

Tämä on aina riskinä kun kisoja järjestetään, siitä ei vaan pääse yli.

 

Toivotaan kesän tuleville kisaviikonlopuille parempaa säätä ja toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville vauhdikasta ja mukavaa kesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin,

 

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja