Kilpailut

Finnish Superbike Alastaro 2016 ajettu

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille ja ISO KIITOS Finnish Superbike Alastaron 2016 järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille, kilpailun toimihenkilöille, kilpailijoille, mekaanikoille, sekä tietysti yleisölle.

Ja KIITOS myös kaikille niille henkilöille, jotka tapahtuman tekemiseen ja läpiviemiseen osallistuivat, tavalla tai toisella. Erityis KIITOS jälleen Alastaro Circuitin Tupalan Terolle rata-alueen loistavasta kunnosta ja ”nippeli” asioiden hoitamisista.

Viikonloppu perjantain harjoituspäivineen oli jälleen raskas urakka tehtäväksi mutta hienosti selvittiin, tällä kertaa myös säiden haltija oli samaa mieltä meidän kanssa. Toimitsijoita oli loistava määrä ja yhteistyö sujui mallikkaasti. Kisat sujuivat kommelluksitta ja aikataulussa pysyttiin myös kiitettävästi lauantain sateesta ja sunnuntain pahasta ulosajosta sivuvaunulähdössä huolimatta. toivotaan pikaista paranemista kaikille kisaviikonlopun aikana loukkaantuneille.

Arpaonni suosi muutamia kisoihin osallistuneita; talkoolaisia, kutsuvieraita ja katselijoita. Heille tarjottiin kyyti Kallion 1000cc 2-paikkaisella Suzukilla Mika Kallion toimiessa kuskina ja tuntui siltä, että he kaikki nauttivat siitä. Myös Artiolan Make sivuvaunuporukoineen järjesti elämyksen monelle halukkaalle, järjestäen kyydityksen heille lauantaina illansuussa. Tosi hieno ”tapahtuma” jolle varmasti tulevaisuudessa toivotaan jatkoa.

Kilpailulähdöt olivat hyviä ja  yhdistetyt lähdötkin toimivat ihan suunnitellusti. Kuskeja oli hyvä määrä lähdöissä.

Mestaruuksien, paitsi Superstock 600 luokan (Niki Tuuli, IMK) ratkaisut jäävät viimeisen osakilpailun varaan, joka ajetaan Virtasalmen Motoparkissa 3.-4.9, HelRC:n toimiessa kisaisäntänä. Kaikki siis paikanpäälle katsomaan ratkaisuja.

Tulokset löytyvät täältä: Tulokset Alastaro SM 2016

Toivotetaan kaikille ratamoottoripyöräilyn ystäville, talkoolaisille, sekä kilpailijoille vauhdikasta ja mukavaa loppukesää ja muistakaa pitää kumipuoli alaspäin,

 

Mika Mäkinen, WCRC ry

puheenjohtaja