Ajankohtaiset

Syysvuosikokous 2011

West Coast Racing Club ry

Moikka.

Pitkä aika on kulunut, kun viime kerran sivuille on saatu jotain tiedotettavaa, valitettavasti.

Teknisistä ongelmista johtuen päivittäminen / tiedon lisääminen on ollut ”jumissa” mutta nyt ne ongelmat on onneksi ”voitettu”.

Toivottavasti tästä eteenpäin meiltä onnistuu päivitysten / tiedotteiden tekeminen huomattavasti useammin kuin nyt puoleen vuoteen…

 

Clubin syysvuosikokous 2011, sekä samalla pikkujoulut vietettiin laivalla, picnic risteilyn merkeissä lauantaina 19.11.2011.

Kokouksessa käsiteltiin 2012 asioita ja valittiin hallitukseen jäsenet (2), sekä puheenjohtaja seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi (2012-2013).

Hallitukseen valittiin Maarit Kuparinen ja Petri Marjamaa, kun erovuorosa olivat Anne Mäkinen ja Jesse Maikola.

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Mika Mäkinen.

Samalla käytiin toimintasuunnitelmaa ja talousarviota läpi ja hyväksyttiin ne.

Juteltiin 2012 kilpailuista ja päätettiin järjestää Alastaron Scandinavian Open RR kilpailu (vielä osittain yksityiskohdat auki), sekä Minimotojen kisa, joka pyritään järjestämään Turussa heinäkuun toisena viikonloppuna (epävirallinen vielä).

Kokouksessa sovittiin myös, että hallitus aloittaa neuvottelut clubin virallisen tiedottajan ”pestin” täyttämisestä, sillä siihen olisi tarvetta. Sen jälkeen mm. clubin kilpailijat voisivat hyödyntää tiedottajan ammattitaitoa omassa tiedottamisessaan, sekä clubin kilpailutapahtumien tiedottaminen saisi uuden suunnan…

Kokouksen virallisen osuuden jälkeen pidettiin pientä aiheeseen liittyvää kisailua ja pidettiin yleistä hälinää… hilpein mielin.

Talvi tekee tuloaan mutta kevät on enää reilu 4 kuukauden päästä, eli ei syytä huoleen…

Koitetaan kestää

Terveisin

WCRC ry

Mika Mäkinen, PJ