Ajankohtaiset

Kiitos

West Coast Racing Club ry

Tervehdys kaikille.

Haluan lausua lämpimän kiitoksen kaikille Alastaro Road Racing kilpailun toteuttamisessa mukana olleille toimitsijoille, sponsoreille, yhteistyökumppaneille, kilpailijoille ja heidän taustajoukoilleen, sekä ennen kaikkea yleisölle, joka rohkeasti saapui paikan päälle huonoista sää ennusteista huolimatta ja kiitos myös kaikille niille tahoille, joita ei erikseen edellisessä tekstissä mainittu.

Paljoa enempää ei sääolosuhteet olisi voinut kiusata tapahtuman kulkua mutta hienosti toimitsijat hoitivat homman ja yleisö, sekä kilpailijat taustajoukkoineen sopeutuivat tilanteeseen, kiitos siitä.

Pyydän myös ANTEEKSI näin julkisesti varikolla ja sen ympäristössä riehuneen ja järjettömällä käytöksellään esiintyneen seurueen puolesta kaikilta niiltä tahoilta, jotka tilanteesta kärsivät. Toivotaan, että vastaavaa ei enää tulevaisuudessa pääse käymään ja me kaikki mukana olevat ymmärrämme millä pelisäännöillä ja käytöstavoilla kilpailupaikalla tulisi toimia.

ANTEEKSI pyynnön esitän ennen kaikkea tuomaristolle, kilpailunjohtajalle, SML:n valvojalle, sekä järjestyksenvalvontaa suorittaville henkilöille. Asian käsittelyyn kului uskomaton määrä turhaa energiaa kilpailutapahtuman muun asian yhteydessä ja toivon tosiaan, että tulevaisuudessa kaikki sujuu paremmin.

Toivon, että tapahtumasta kaikesta ylimääräisestä ohjelmasta huolimatta kaikille jäi mukava fiilis Alastaro Road Racing 2012 kilpailutapahtumasta.

Palautetta, niin positiivista, kuin negatiivistakin otetaan vastaan info@wcrc.fi sähköpostiosoitteeseen, kiitos.

Toivotaan, että homma jatkuu myös vuonna 2013.

KIITOS

 

Tapahtumaterveisin,

Mika Mäkinen

West Coast Racing Club ry

Puheenjohtaja